Forside

Siden sidst

Formanden beretter: (24 September 2004)

Sommeren der er gået, har ikke været med Vilhelm brugerne, det har blæst, som regel fra den "forkerte kant", rigelig regn har der også været.

De fleste af aftensejladserne er gennemført, og Vilhelm har været på 3 "langture" Torekov, Bäckviken samt en lidt omvendt og Havnsøtur, det vil sige den endte i Råå, og hjem over Helsingør, meget våde.

Og angående våde, så er der og har længe været problemer med dækket.
Jeg har netop haft et møde med Jan og Niels, bådebyggerene Gilleleje bådebyggeri.

Vi har gennemgået dækket over og under, og må konstantere at der skal et nyt dæk til.
Det er jo en kostbar sag, og desværre har vi ikke kvalificerede fagfolk i Lauget der kan påtage sig et så stort arbejde.

Prisen for et nyt dæk er godt loo.ooo kr. Lauget har ikke alle pengene nu og må derfor ud med raslebøssen, hvilket foregår gennem "moderselskabet" Gilleleje Museum.

Lykkedes det at skaffe midlerne, er planen at Vilhelm afrigges sidst i oktober, og køres ind i bådebyggerhallen, selve operationen vil vare ca 2 måneder, som laugets folk så kan bruge til at male og tapesere, og få gjort Vilhelm mere "spiselig" under dæk.
Rundholterne kan så også gøres klar i tørvejr, og Vilhelm kan så forhåbentlig gå i vandet først i det nye år.


Hold dig ajour på siden, vi skal bruge nogle hænder på et tidspunkt, og vi regner da med din hjælp.

Forøvrigt har vi drøftet om det ikke ville være en god ide, at vi på denne tid af året, at sejle småture lørdag formiddage


Her følger billeder Torekovturen:Ingen ældre *Siden sidst*
Forside